Scrisoare către soțul meu

Dragul meu soț,


Unele momente merită să rămână și în scris, nu numai în amintirea noastră. Atât de specială este ziua de 1 Iulie, încât merită să ne aducem aminte de ea de mai multe ori pe an, nu numai o dată. Este ziua în care am spus DA, iar anul acesta sărbătorim nunta de piele, împlinim 3 ani de căsătorie.


Pielea este simbolul unei poveşti de dragoste ce începe să fie solidă. Anii încep să se tăbăcească și începem treptat să culegem roadele. În ciuda multor provocări, împreună am reușit să le rezolvăm. Am fost binecuvântați cu un pui de om, cu o familie înțelegătoare și cu oameni faini de care suntem înconjurați. Ne-am îndeplinit un vis comun, acela de a avea propria afacere și un alt vis este în curs de realizare!


Dacă aș putea să mă întorc în timp, tot pe tine te-aș fi ales și nu aș fi schimbat nimic din tot ceea ce s-a întâmplat. Toate au avut un rol esențial în construirea relației noastre și sunt recunoscătoare pentru tot. Chiar și pentru acele zile în care ne aruncam cuvinte spuse la nervi, dar seara ne prindea unul în brațele celuilalt. Pentru că așa este viața noastră, plină de provocări.


Îți mulțumesc pentru răbdarea și dragostea ta, pentru zilele în care îmi faci sufletul să zâmbească și pentru toate momentele din cei 10 ani de când ne cunoaștem! Să ne bucurăm unul de altul, iar împreună de cel mic, să continuăm să creăm noi amintiri de care ne vom aduce aminte cu drag peste ani și ani, să ne iubim la fel de mult!


Cu drag,

A ta soție și mama copilului tău!