Dacă mama este bine, e și copilul. Nu-i așa? // YIN YOGA cu Ana Werczberger

De când am devenit mămică sunt mai calmă. Sau cel puțin așa cred. Uneori mă mint tocmai pentru a rămâne calmă. Pentru el. Vreau să devin mai calmă, mai calculată. M-am maturizat acum, cu toate că aș fi amânat acest lucru la nesfârșit. Dar ce înseamnă de fapt maturizarea? Înseamnă că râsetele se răresc, responsabilitățile cresc, cresc și taxele, și rădăcinile părului căci nu este timp pentru tine. NU MAI ESTE TIMP. Ești femeie. Uiți uneori acest lucru. Exiști doar pentru treburile casnice și copil. Sau nu.


Atâtea gânduri și nenumărate răspunsuri sunt în mintea unei femei recent devenită mămică. Atâtea nopți care au devenit de fapt zile, atâtea minute care uneori par ore și invers. Cărți de parenting începute și uitate pe sub pernă căci te fură somnul. Cearcăne ascunse de un corector pus în grabă și chiuvete pline cu farfurii și biberoane. Haine de sortat, spăłat, călcat și așezat. Te regăsești?


Golește-ți mintea pentru zece secunde - căci doar atât îți este permis și dă-ți voie să fii bine cu tine. Nu te gândi la nimic. Ești doar tu cu tine. Zâmbește, deschide ochii, apoi privește-ți copilul și reamintește-ți că să fii mamă este o minune.


Căci asta contează: ca mama să fie bine.


Dacă mama e fericită, e și copilul. Nu-i așa?


Yin yoga este despre observarea emoțiilor și starea fizică a corpului. Practic te lași să pătrunzi în convingeri și emoții. Eu m-am lăsat... pe mâna Anei. Și a fost magic.


Am petrecut 60 minute în liniște, doar eu, gândurile mele și vocea blândă a Anei care mă ghida. Am experimentat o stare de care m-am speriat pe moment, însă la terminarea ședinței Ana m-a încurajat și mi-a spus că e de bine și că de fapt asta este starea pe care mulți vor să o experimenteze. Mă conectasem cu mine însumi. Nu pot explica starea. Știu doar că pentru câteva secunde am plecat altundeva, cu mintea și trupul, apoi când am deschis ochii mi-am dat seama că de fapt eram acolo în cameră. Mă simțeam liniștită, mă gândeam la toate dar în același timp la nimic. Eram atentă la respirație, la corpul meu, simțeam cum agitația dispare, iar respirația cum devine controlată și parcă tot mai pătrunzătoare.


Cert este că am plecat de acolo pozitivă și cu gânduri pașnice.Ce este YIN YOGA?Yin yoga reprezintă o practică blândă de yoga în care pătrunzi către zonele profunde din corp (articulații, tendoane, fascii) cu blândețe, astfel putând observa emoțiile stagnate în corp și starea fizică a corpului. Prin practica yin, practic te lași să pătrunzi în convingeri și emoții.


O practica blândă de deschidere a inimii și lucrul cu afirmațiile pot fi un tratament pentru a te simți bine cu tine însuți, pentru a te iubi și aprecia exact așa cum ești.

Cine este Ana Werczberger?O ființă ca și tine care se descoperă cu fiecare experiență și căreia îi place să fie în procesul cunoașterii de sine și să treacă dealurile care îi apar și să se bucure de văile care o coboară către câmpurile line unde se găsește liniște, iubire și armonie. Și pentru a învăța cum să facă față la bolovanii de pe dealuri și cum să se cațere până sus și să se bucure de coborârea văii, Ana a trecut și experimentat câteva formări care au adus-o în punctul în care se află acum.


Maestru și Profesor Gendai Reiki

Terapeut Theta Healing

Practician Remedii Florale Bach

Practician terapie cu ingeri

Trainer NLP Rezonanz

Cofondator Yoga Academy România

Trainer 500 h Yoga

Kinetoterapeut

Deschizătoare de drumuri


Ana mai predă Hatha yoga, Vinyasa flow, Yin & Restorative și terapie Reiki.

Cui îi este recomandată și cât costă?Este recomandată oricărei persoane indiferent de vârstă sau mobilitatea pe care o are pentru că ajuta mult la îmbunătățirea mobilității, cât și la relaxarea și detensionarea fizică și mentală.


Ședința este 103 RON.

La 10 ședințe achiziționate una este cadou.

Se poate începe cu o ședință pe săptămână, în timp putând să ajungi să practici zilnic și să te bucuri de efectele practicii pe toate planurile.Dacă ți-am stârnit interesul pentru această practică blândă de yin yoga și vrei să o cunoști pe Ana, lasă-i un mesaj pe unul dintre canalele sociale!
M-aș bucura să aflu că ți-am fost de ajutor cu această recomandare!